2020.04.11. 10:49:16 8094 230

Homokozót a gyereknek! – Barkácsolj házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Akár kisfiú, akár kislány van a háznál, előbb vagy utóbb homokozóra biztosan szükségetek lesz. Ugyan készen vásárolható megoldás is létezik, ha időd, energiád engedi, Te magad is összedobhatsz egyet az apróság(ok) számára, házilag!

Homokozó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Homokozó

Szerencsére, számtalan lehetőséged van arra, miből készíts homokozót gyerkőcöd számára! Íme, néhány otthon is kivitelezhető megoldás!

Elő a szegélylécekkel!

Szegély- vagy kerítéslécekből viszonylag gyorsan és egyszerűen készíthetsz homokozót az aprónépnek. Válaszd ki a helyet, és rögzítsd a léceket!

Megint a maradék tégla!

Arról már írtunk, hogy bontott téglából milyen remek dolgokat hozhatsz ki! Most még egy dolog felkerülhet a listára: a házilag barkácsolt homokozó.

Van egy régi csónak elfekvőben?

Esetleg egy ósdi, de még jó állapotú teknő? Töltsd meg homokkal! Nagy előnye, hogy már van alja, így külön vízzáró rétegről már nem kell gondoskodnod!

Mire jó egy traktorgumi?

No, ez az a módszer, amit nem kell senkinek bemutatni! A kiszuperált traktorgumi és a homokozó fogalma szinte generációk óta összekapcsolódó „fogalmak”!:-)

Következő cikkünkben azt is leírjuk, mire érdemes figyelned házilag barkácsolt homokozók esetén!

Forrás: nagyszuloklapja.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...