2018.07.25. 17:40:46 16520 420

Holdfogyatkozás július 27-én! Te se hagyd ki!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ez lesz az évszázad leghosszabb holdfogyatkozása, és egy részét Magyarországról is láthatjuk majd! A fantasztikus égi jelenségnek pénteken este lehetünk a tanúi.

Holdfogyatkozás (illusztráció) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Holdfogyatkozás (illusztráció)

Ugyan az egész esemény megfigyelésébe egy kicsit belezavarhat még a nap, azért a bő egy órán keresztül tartó holdfogyatkozást mi is láthatjuk majd, sőt még szombat hajnalban is lehet érzékelni a jelenség hatását. 20:24 perctől már érdemes kémlelni az eget, ekkor indul majd a Hold vörös színbe fordulása.

Az egész esemény 1 óra 43 percig fog tartani, ez idáig ez a 2. leghosszabb holdfogyatkozás. Mivel a Hold távol jár a bolygótól, és éppen a Föld árnyékának közepén halad majd keresztül, egészen hosszú ideig gyönyörködhetünk a Holdfogyatkozásban, ráadásul speciális szemüvegre sincs hozzá szükség.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...