2019.06.13. 12:07:43 7437 209

Hogyan válaszd ki a testalkatodnak megfelelő táskát? Hát így!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valóban rátaláltál a tökéletes táskára, vagy csak azt hiszed, hogy rátaláltál? Mert a legjobb táska nemcsak tökéletes méretű és jól megy a ruhatárunk legmarkánsabb darabjaihoz, hanem még előnyösebbnek is mutatja az alakodat!

Táska viselése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Táska viselése

Az abszolút legjobb kézitáska a megjelenésünkön körülbelül ugyanolyan nagyot nyom a latba, mint a leginkább hozzánk passzoló farmer viselése. Ahhoz, hogy megtaláljuk a hozzánk, azaz a formáinkhoz illőt, csupán néhány egyszerű lépést kell követnünk.

Az alakunk érvényesítése

Akár elégedett vagy azzal, amit a tükörben látsz, akár nem, az alakod kihangsúlyozásához vagy arányosabbnak mutatásához válassz a tested sziluettjével ellentétes formájú táskát:

  • amíg a magas és vékony hölgyeknek a lekerekített formák adnak plusz gömbölyűséget,
  • addig az alacsonyabb hölgyek válasszanak hosszúkásabb elegáns retikült, mert a hatalmas táskák csak össze fogják nyomni őket,
  • a kerekdedebb nők számára pedig inkább a szögletes, téglalap alakú táskák ajánlottak.
  • ha homokóra szerű alakot szeretnénk kölcsönözni magunknak, a táska a törzs közepéig érjen le. A boltban szánj időt arra, hogy a tükör előtt is kipróbáld a megtetsző táskákat, ugyanúgy, mintha ruhát próbálnál fel.

Ne hagyd, hogy elcsábítsanak azok a divatos formák, amelyek nem felelnek meg a testalkatodnak! Rengeteg alternatíva létezik, amely akár még praktikusabb is lehet annál. Főként, ha nagyon helyesen még az életmódodat is figyelembe veszed. Ami még nagyon fontos a táskák viselésekor, legyen az akár válltáska, kézitáska vagy hátizsák, hogy pontosan arra a testrészünkre fogja irányítani a tekinteteket, amelyik mellett himbálózik.

Forrás: liveabout.com/the-right-bag-for-your-body-1263953

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...