2022.09.23. 08:34:47 5876 203

Hogyan találjuk meg a tökéletes arc korrektort? Tanácsok és tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nők többsége, amennyiben csak egyetlen sminkterméket kellene választani, minden bizonnyal a korrektor mellett tenné le a voksát. Azonban nem is olyan egyszerű ezt a sminkterméket eltalálni, hiszen dönthetünk túl világos szín mellett is, ami még jobban kiemeli a szem alatti sötét karikákat, és határozhatunk egy, az arctónusunktól sokkal sötétebb színű korrektor mellett is, ami pedig még inkább kiemeli a bőrhibákat. Hogyan találjuk meg tehát a tökéletes arc korrektort? Mutatjuk a válaszokat!

Korrektor paletta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Korrektor paletta

Az első és legfontosabb lépés, hogy az arctónusunknak megfelelő korrektor mellett tegyük le a voksunkat. A természetes megjelenés érdekében a legjobb, amit tehetünk, ha egy-két árnyalattal világosabb színt keresünk, mint amilyen az arctónusunk. Egy ilyen korrektor ragyogóvá varázsolja a bőrt és az arcbőr sokkal üdébbé és élettelibbé válik.

Amikor a boltban vásárolunk, azonban nincs lehetőségünk arra, hogy a konkrét területen, azaz a szem alatt próbáljuk ki a teszt terméket, akkor a csuklónk is megfelelő lesz a tesztelésre. Kenjünk egy kevés korrektort a csuklónk vénájára. Ha a vénát tökéletesen elfedi a korrektor, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a szem alatti sötét karikákkal is könnyedén elbánik majd. A https://cosibella.hu/hu/menu/sminkeles/arc/korrektorok-19132 oldalon is nagyszerű korrektorok között válogathatunk.

Ha nem küzdünk szem alatti sötét karikákkal, ellenben vannak olyan apró bőrhibák, például pattanások az arcunkon, amelyeket szeretnénk elfedni, akkor mindenképpen a bőrtónusunktól legalább egy árnyalattal sötétebb korrektor használata javasolt. Ha pedig még alapozót is használunk, akkor még össze is keverhetjük a korrektort és az alapozót, hogy minél tökéletesebb összképet kapjunk, már ami a sminkelést illeti. A tökéletes végeredmény elérése érdekében mindenképpen olyan színű korrektort válasszunk, melynek színe megegyezik az alapozó színével. Ily módon a két terméket könnyedén és egyszerűen össze is keverhetjük és így egy egységes arcképet kapunk. Hiszen nincs is annál bosszantóbb dolog, amikor a korrektor szinte átüt az alapozón és ezzel nemhogy szebbek leszünk a sminkelést követően, de még kényelmetlenül is érezzük majd magunkat.

A megfelelő korrektor kiválasztását tehát nagyon sokféle tényező befolyásolhatja. Mindenképpen a bőrtípusunknak megfelelő színt válasszuk, hogy hibátlan, mégis természetes legyen a megjelenésünk. Ha nem csak korrektorra, hanem más sminktermékekre is szeretnél szert tenni, nézz körül a Cosibella.hu kínálatában.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...