2019.07.31. 15:45:21 7090 245

Hogyan hat rád egy nyári zápor? …és ha az egy koktél?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári eget hirtelen betöltő, görgő fellegek miatt általában rettentően jelentéktelennek érzem magam. Egyszerre dermeszt meg és nyűgöz le a természet haragos, de enyhet adó játéka. A csendes esőt, miután az az ismerős esőillat lengi be a levegőt, azonban egyértelműen szeretem. No meg a jó öreg Purple Rain koktélt is.

Lila koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lila koktél

A borszakértő olvasók most bátran kövezzenek meg: nem szeretem a száraz borokat. Egy nagyon fontos összetevő hiányzik belőle… az édes ízt adó cukor… ami felőlem méz is lehetne. Ezért inkább az okosan koktélozgatós partikat részesítem előnyben. Készítsetek is el velem egy finom, lila koktélt!

A Purple Rain koktél

  • 45 ml vodka
  • 90 ml citromos limonádé/áfonyalé
  • 15 ml Blue Curacao
  • 7 ml Grenadine (gránátalma szirup)
  • lila cukor és citromszeletek

Kölcsönözzünk lila szint egy kevés cukornak egy picike curacao és grenadine segítségével. Mártsuk bele a megnedvesített koktélos poharak száját, és biggyesszünk rá egy-egy szelet citromot.

Rázópohárban keverjük össze jégen a vodkát, a limonádét, a kék curacao és a grenadin is mehet bele! Jól rázzuk össze.

Az italt töltsük át a szépen előkészített pohárba, majd fogyasszuk felelősségteljesen.

Tipp: Ha limonádé helyett inkább a fanyarabb áfonyalét választjuk, azt csak a legvégén a pohárba töltés után öntsük az ital tetejére, hogy láthassuk, ahogy a lé lila eső mintájára leereszkedik.

Kellemes felfrissülést kívánok egy igazi zivatar útján vagy az általad létrehozott koktéllal!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...