2019.02.25. 17:19:47 12678 375

Hogy az utolsó adag fánk se vesszen kárba! – Használd fel a maradékot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már február végét írunk, de a család kikövetelt magának még egy adag fánkot a hétvégére? És persze, már csak a szemük kívánta, ugye? Valószínűleg, az utolsó darabok még várják jobb sorsukat! Hát ne várasd őket, készíts belőlük egy pofonegyszerű finomságot!

Házi fánk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Házi fánk

Ha már tényleg „uncsi” a fánk, íme, egy szuper recept, aminek a segítségével garantáltan könnyen megszabadulsz az utolsó darab farsangi desszerttől is!

Ehhez a fánkon kívül még a következőkre lesz szükséged:

  • fél liter tej

  • 1 csomag pudingpor

  • cukor

  • 6 cl amaretto likőr

  • 2, 5 evőkanál mazsola

-apróra vágott gyümölcsök Főzd meg a pudingot a szokásos módon. A fánkokat tépkedd el, és rétegezd őket egy jénai aljára, majd önts rájuk egy kis likőrt, majd szórhatsz rá egy kis mazsolát is. Erre mehet egy réteg puding, majd még egy réteg fánk, még egy amaretto, egy kis mazsola/gyümölcs, aztán a puding. Ha van még „anyag”, természetesen mehet még egy vagy két réteg. A lényeg, hogy a tetejére puding kerüljön, amit aztán megszórhatsz mazsolával, de akár egy kis csokireszelékkel is. Néhány órára tedd majd a hűtőbe, hogy összeérjen az ízek!

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...