2024.10.22. 12:42:54 404 20

Hiszel a teremtő erődben? Érdemes!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A manifesztációval, vagyis azzal, hogy gondolataink erejével teremteni tudunk, manapság egyre gyakrabban találkozhatunk különböző platformokon, rengeteg könyv, előadássorozat foglalkozik a témával. Sokan egyáltalán nem hisznek benne, de van egy egyre szélesebb tábor, akik viszont rendszeresen alkalmazzák. Mi ez a sokak számára megfoghatatlan, „csodaszámba menő dolog”, hogyan működik, és milyen hatással lehet az életünkre?

Határ a csillagos ég Fotó:123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Határ a csillagos ég Fotó:123rf.com

Egy roppant egyszerű, és hatékony folyamat, amely segít, hogy vágyaink és céljaink valóra váljanak. Alapja a pozitív gondolkodás és az abban való hitünk, hogy képesek vagyunk megvalósítani, amit szeretnénk. Gyakorlása három fő lépésből áll: először megfogalmazzuk a szándékainkat, majd vizualizáljuk, hogy ezek már megtörténtek, végül pedig cselekvéssel támogatjuk a beteljesülést. A kulcs a hit és az elkötelezettség! Ha képesek vagyunk erőteljesen és következetesen összpontosítani arra, amit el akarunk érni, az univerzum, vagy ha úgy tetszik az élet energiái, segítenek minket.

… ha esetleg megfogalmazódott benned, hogy ezen a ponton inkább abbahagynád a cikk olvasását, akkor kétkedők, figyelem! A manifesztáció az élet szinte minden területén működik. Legyen szó anyagiakról, munkáról, párkapcsolatról vagy egészségről.

Képesek lehetünk bevonzani a megfelelő lehetőségeket, legyen az egy új állás vagy például üzleti lehetőség, ám ehhez nem elég csupán álmodozni, fontos az is, hogy nyitottak legyünk és cselekedjünk, amikor szükséges. Kapcsolatainkban is segítő szerepe lehet. Ha valaki például harmonikus párkapcsolatra vágyik, meg kell tanulnia, hogyan vonzza be a megfelelő partnert. Tisztában kell lennie vele, hogy kit keres, és vizualizálni a vágyott személyt. A hit és a pozitív hozzáállás vonzóvá teszi az embert, így Ámor nyila is hamarabb eltalálhat! A titok igazából ennyi.

Az egészség és a jóllét területén is működik a teremtés! Sokan használják ezt a technikát arra, hogy mentálisan és érzelmileg kiegyensúlyozottabbak legyenek, ami hosszú távon kedvező hatással lehet a testi egészségre is. A pozitív megerősítések és a jóllétre való összpontosítás javíthatja a közérzetet.

A manifesztáció megtanít tudatosabban gondolkodni és cselekedni, ezáltal irányíthatjuk sorsunk alakulását. Nem varázslat tehát, és nem arról van szó, hogy ha elég sokat gondolunk valamire, az automatikusan bekövetkezik! Az univerzum csak akkor támogat minket, ha mi is hajlandóak vagyunk erőfeszítéseket tenni, változtatni a hozzáállásunkon és haladni előre a céljaink felé. Megéri szorgalmas gyakorolni, nagyon nagy változásokat hozhat!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...