2018.06.11. 17:39:31 10892 309

Hideg is, vicces is! – Ja, és még diétás is! Mi az?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én a forró nyári napokon bizony egész nap, minden étkezés alkalmával tudnék fagyit, jégkrémet enni. Nem, nem desszert gyanánt, hanem mint főfogást. Nem is nagyon kívánok semmi mást ezeken a hideg finomságokon kívül.

Jégkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jégkrém

Persze, tudom, hogy nem lehet. Egyrészt a torkomnak sem tesz jót, másrészt a jópár felcsusszanó plusz kiló sem jönne jól. És valószínűleg, túl sok vitamin, ásványi anyag sem jutna be a szervezetembe ezekből a finomságokból. De mindegy, ábrándozni azért szabad, sőt, kell is! És ha már mindig nem eheti az ember lánya e hűsítő nyalánkságokat, legalább hadd nézegessen róla videókat. Mondjuk, vicces videókat. Például mókás reklámfilmeket! Íme!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...