2018.05.31. 11:37:53 7644 247

Hétvégétől újra a gyerekeké lesz egy hónapon át a Hajógyári-sziget
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szombattól újra indul a Generali Gyerek Sziget a Hajógyári-szigeten, ahol egész júniusban koncertek, sportprogramok és rengeteg játék várja a gyerekeket és családjaikat négy hétvégén át.

Gyereknap - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyereknap

A nyitónapon a Világszép nádszálkisasszony és A kíváncsi Kiselefánt története lesz látható a színpadon, majd Halász Judit ad koncertet. Vasárnap Az aranyszőrű báránnyal, a Bogár muzsikával és a Kaláka fellépésével várják a családokat.

Idén is lesz állatsimogató, hatalmas ugrálóvár és az artisták világába betekintést nyújtó Karamella Cirkuszvilág, de a helyszínre települ a Csodák Palotája, a Játékbirodalom, a Kézműves Palota, a Kerek Perec gasztronómiai játszóház, a MiniAldi, a Rossmann Ringató Liget, a Minimax Sátor és a Modellezők tere is.

A Generali KRESZ Parkban tanulhatják a gyerekek a biztonságos közlekedés alapjait, az Elevenpark-laserparkban a harcos kedvűek célba lőhetnek, az M2 pedig egy biztonságos kalandparkkal várja a kisebbeket.

Az első két hétvégén a kamaszokat várja a Gladiátor Run Akadályfutás, valamint az ügyességet és erőt igénylő Sárkány kertje Shaolin akadálypálya, ahol Kung-fu Wu-Kung és oroszlántánc-bemutató is lesz.

A helyszínre költözik továbbá a Siklósi Vár királylány- és apródképző játszóháza is, ahol a beöltözőkről királyi portré is készül.

A Generali szűrőbuszában idén is lesz lehetőség szombatonként ingyenes vérnyomás-, vércukor-, koleszterinszint- és testzsírmérésre, valamint szemészeti és bőrgyógyászati vizsgálatra, a családbarát Óbuda pontja pedig elsősorban a szülőket várja, ahol tapasztalatot cserélhetnek, orvossal konzultálhatnak a gyermekek fejlesztéséről, és különböző táborokkal is megismerkedhetnek.

Forrás: mti.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...