2019.10.19. 13:28:47 7389 230

Hétfőn is nyitva tart a World Press Photo kiállítás a Nemzeti Múzeumban
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hétfőn is nyitva tart, majd az október 23-i zárónapon 20 óráig várja a látogatókat a World Press Photo kiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban.

Kiállítás, múzeum - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kiállítás, múzeum

A világ egyik legnevesebb fotókiállítása Budapesten már a második alkalommal várja a közönséget a Nemzeti Múzeumban, ahol ebben az évben két kísérőtárlat is nyílt: a Digital Storytelling verseny díjazottjai mellett a komoly nemzetközi karriert felmutató Borsi Flóra szürreális képei is megtekinthetők - közölte a múzeum pénteken az MTI-vel.

Az idei World Press Photo kiállításon 25 ország 43 fotóriporterének 143 képe látható.

Ebben az évben nyolc kategóriában - általános hírek, környezet, természet, hosszú távú projektek, portré, hír és sport, az év képe, valamint újdonságként az év képriportja - több mint 4700 fotográfus 129 országból több mint 78 ezer fotót nevezett a World Press Photo pályázatra. A kiállítás 143 képét három héten keresztül válogatta egy 21 tagú, riporterekből és szerkesztőkből álló nemzetközi zsűri.

Az idei World Press Photo pályázaton a természet kategóriát a magyar Máté Bence nyerte a Túlélési ösztön című békás fotójával, amely az erdélyi Kovászna megyében készült.

A Magyar Nemzeti Múzeum emlékezteti a látogatókat, hogy az október 23-i nemzeti ünnepen saját kiállításai ingyenesen tekinthetők meg, a World Press Photo tárlatra azonban ezen a napon is belépőt kell váltani.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...