2021.03.14. 17:30:00 11034 288

Hétfő, én így szeretlek! Tegyél érte, és jól indul a hét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ó, a hétfő. Egy közismert és nem szeretett nap, ami egy újabb - talán megint rettenetes (?) hét kezdete. Sokan már a vasárnapokat is úgy töltik, hogy a hétfő reggel miatt érzik rosszul magukat. Mi ne tegyünk így! Legyen a hétfő a mindenkori új kezdet napja!

Vidám hétfő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám hétfő

Tudunk tenni valamit a hétfő ellen? Nem. De tudunk tenni sok jópofa vagy hasznos dolgot, ami lassacskán átváltoztatja a hét első munkanapját valami sokkal pozitívabbá! …és ezekhez az egyszerű módszerekhez csak te kellesz!

Kezdd a napot vidámító zenével!

Úgy, úgy táncoljuk ki magunkat az ágyból: Legyen szó akár hangulatjavító mini lejátszási válogatásról, ami a reggeli készülődés alatt harsog, vagy az ébresztő hangot lecseréléséről, a jó zene segít pozitívan indítani a hétfőket (is). A meditatív és fókuszt elősegítő hangok ugyancsak jó választások lehetnek. Íme a mi ajánlatunk:

Add meg a módját!

Rázd fel egy kicsit a hétfői napot azzal, hogy megjelenésedbe új színt csempészel: hord máshogy a hajad, tegyél fel egy (piros) rúzst. Az újítást és a vele járó magabiztosságot mások is észre fogják venni, így akkor lesz valódi bók-napod, amikor a leginkább szükséged van egy kis lelki tuningra.

Könnyítsd meg a hétfőt!

Igaz, hogy kicsit a vasárnap rovására mehet, de én például előre megfőzök hétfőre, és mindig mindent előkészítek a reggeli induláshoz, így biztosan nem lesz kapkodó az aznapi rutinom. S hogy mit kezdhetsz az extra szabadidővel?

Tervezz valami különlegeset hétfőre!

Egy (online) összejövetel a barátokkal? Új hobbi beiktatása? Olvasás? Legyen bármi, amire nehezen találj időt, de örömet okozott volna, most belefér! (Ha tanácsolhatjuk, akkor a képernyőt hanyagold erre az időre.) Ugye, hogy így nem is olyan szörnyű ez a nap?

Apropó tervezés!

A hétfő a hét megszervezésére is az egyik legjobb nap: Elő a táblázatokkal és a listákkal, hogy fontossági sorrendbe szedve láthass minden elintézni valót!
Ha minden kötél szakad, még mindig ott a lehetőség, hogy szabit vegyél ki, és kedden induljon a munkahét.

Forrás: www.thegoldengirlblog.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...