2022.10.05. 12:15:00 6183 202

Hello, Mr. Cavill! - Ezt kell tudni a Vaják főhőséről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mi a közös a Zack Synder féle Superman és Riviai Geralt karakterében? Természetesen az, hogy ugyanaz a brit származású színész formálja meg mindkettőt! Henry Cavill 2013-ban az Acélember című filmben való szereplésével vált igazán ismertté.

Rajongók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rajongók

A Tudorok című történelmi filmsorozat - Charles Brandont alakította - már népszerűvé tette sok (inkább hölgy)rajongó körében, de szélesebb körben a most is futó A Vaják című fantasy hozta meg a közkedveltséget a jelenleg 39 éves sztárnak. De azt sem tagadhatjuk el tőle, hogy jól állnak neki a kémfilmek is.

7 érdekes tény Henry Cavillről

  1. Az Uncle emberei c. filmben megformált karaktere pecsétgyűrűt visel, aminek ötletét ő találta ki, hiszen a magánéletben is gyakran viseli családja címerét pecsétgyűrűin.

  2. Hobbijai közé tartozik a videójátékozás, a PC-építés és nagy rajongója a rögbinek és az amerikai futballnak is. A sportot azonban nem csak nézi, hanem részben filmes karrierje végett, lelkesen űzi (pl. testépítés, futás) is.

  3. Serdülő korában társai testsúlya miatt szekálták és a “Fat Cavill” gúnynevet ragasztották rá, aztán kezdő színészként 21 kilót fogyott egy szerep kedvéért.

  4. Életkora miatt két kultikus szerepről is lemaradt már: Az Alkonyat trilógiát amiatt bukta, mert Edward Cullen szerepére túl idősnek találták, míg James Bond karakteréhez túl fiatal volt még.

  5. Anyanyelvén kívül olaszul, spanyolul és franciául ugyancsak folyékonyan beszél, azonban további 5 nyelvet is magas szinten el sikerült sajátítania.

  6. Henry Cavill nagy állatbarát: Kal - természetesen Superman után - nevezetű Akita kutyáján kívül veszélyeztetett állatok sorsát szintén a szívén viseli.

  7. 2013-ban a Glamour magazin listáján elnyerte a legszexisebb férfi címét, így nem csoda, ha gyönyörű barátnői névsora viszonylag hosszúra nyúlt.

Forrás: www.mensvariety.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...