2022.06.06. 10:59:50 6443 230

Helló, csodálatos nyár! – Köszöntünk, összeérő combok!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Végre előkerültek a szekrényünk mélyéről a kényelmes, falatnyi rövidnacik, apró szoknyák, csinos nyári ruhák. Mit mondhatnánk, imádjuk! Ám bármennyire is nagy a lelkesedésünk, az összeérő combok problematikája sajnos sokunkat érint ebben a forró évszakban. Mit tehetünk ellene?

Piros nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Piros nyári ruha

Többféle megoldás létezik, válaszd ki, számodra melyik a legideálisabb!

  • Ha nem aggódsz a foltok miatt. A legkézenfekvőbb megoldás, ha némi hintőporral próbálod megelőzni a belső combok fokozott izzadását. Vidd fel vékony rétegben a port a problémás területre. Arra ügyelj, hogy a bútorokon, ruhádon foltot hagyhat ez a módszer.

  • Ha természetes megoldást szeretnél. A kókuszolaj kemikáliáktól mentesen segít megelőzni a combok összedörzsölődését. Vidd fel a bajos felületre, kicsit dörzsöld bele a combokba és már kész is a védelem. Némi foltot ruhán, bútoron ez is hagyhat.

  • A legkézenfekvőbb. Ha megvan a kedvenc és leghatásosabb dezodorod is, próbáld ki a belső combokon is. Talán így könnyebben sikerül megakadályoznod a combok izzadását, összedörzsölődését.

  • Könnyen elérhető megoldás. A vazelin egy újabb, viszonylag természetes módszer. Ám itt is ügyelni kell, felvitel után, bármennyire is igyekeztünk beledörgölni a bőrbe a krémet, foltot hagyhat a ruhán, egyéb szöveten.

  • Ha kihagynád a kence-ficét. Ha hosszú szoknyát viselsz, húzhatsz alá egy kényelmes, rövidszárú biciklis nadrágot. A szoknya alatt rejtve marad, viszont a comb bőre nem ér össze, így nem dörzsölődik ki.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...