2017.07.31. 08:29:06 11178 312

Háztartási tippekből és trükkökből soha nem elég! –Hasznos videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ahogy a jó pap, úgy a jó háziasszony is holtig tanul! De legalábbis nagyon sokáig!:-) Mert mindig látunk, hallunk, olvasunk ezt meg azt, ami aztán megkönnyíti az életünket a konyhában. És most mondhatnánk, hogy hiába, a modern technika, de nem! Eddig problémásnak tűnő konyhai (bal)eseteket egészen egyszerű módon is meg lehet oldani!

Konyhai trükk eperrel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyhai trükk eperrel

Szóval, hiába az egyre fejlődő technika, az okosabbnál okosabb kütyük, az emberi leleményességnél nincs is csodálatosabb dolog. És nem kell nagy dolgokra gondolni, sem a konyhában előforduló kellemetlenségek, sem a megoldásuk terén!

Ne pazarolj!

Ebben a videóban ahhoz kaphatsz segítséget, hogyan is pucold meg az epret, a legkevesebb pazarlással, hogyan frissítsd fel a szikkadt kenyeret, hogyan aprítsd fel a hagymát. Ezek mellett arra is választ kaphatsz, hogyan spórolj a citrommal – ugye, Nálatok is van a hűtőben egy-egy félbevágott, kiszáradt savanykás gyümölcs, ami „Majd a következő limonádéba/teába jó lesz!”, ami aztán soha nem kerül oda, mert tönkremegy? No, erre is van megoldás! És a főtt tojás megpucolásával sem kell többet szenvedned!

Tippek és trükkök még, még és még!:-)

Ha Neked is gondot okoznak a folyamatosan szétváló hosszabbító és a „belevaló”, egy magas, krémes süti felszelése, a folyton csapódó fiók, akkor ezt a videót mindenképpen nézd meg, mert remek és egyszerű megoldásokat kapsz mindegyik problémádra. És valószínűleg azt sem gondoltad volna, hogy a banánt nem mással, mint egy tojásszelővel is könnyedén felszelheted! És hogy hogyan óvd meg a fürdőszobai tükröt a párától? Hát borotvahabbal!:-)

Forrás: youtube.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...