2016.11.14. 08:40:39 20630 469

Házi csodaszer, ami a látásodtól a bőrödig sok mindenen segíthet
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van egy házilag elkészíthető szer, amit nyugodtan kikiálthatunk univerzális keveréknek, mert a szem egészségétől, a bőr puhaságának megőrzésén keresztül, a hajhullás megelőzéséig és az immunrendszer erősítéséig sok mindenre jó. Ráadásul minden alapanyag elérhető hozzá, így tényleg bárki megcsinálhatja a boszorkánykonyhájában.

Egy házi csodaszer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egy házi csodaszer

A hozzávalók listája annyira egyszerű, hogy azonnal el akarod majd készíteni ezt a keveréket. Lássuk!

Házi csodaszer, ami megfiatalíthat

Hozzávalók:

A fokhagymát hámozd meg és vágd apró kockákra. A citromot szintén hámozd meg, és kockázd fel. Tedd egy befőttes üvegbe őket, majd add hozzá a mézet és a lenmagolajat. Keverd össze a hozzávalókat egy fakanállal, majd zárd le az üveget, és tedd a hűtőbe!

Hogyan használd?

Minden étkezés előtt egyél belőle egy evőkanállal, amíg tart.

Miért jó?

A lenmagolaj kiváló omega-3 forrás és más esszenciális zsírsavakat is tartalmaz. Az omega-3 zsírsav segít a koleszterinszint egyensúlyban tartásában, gyulladásgátló hatással is bír és jótékony hatással van az idegrendszerre, az agyra. Segíthet a szem egészségének megőrzésében.

A citrom C-vitamin tartalma kiváló kiegészítés a betegségek megelőzéséhez.

A méz antibakteriális tulajdonságai révén szintén hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez. Azonnal felszívódik, így gyorsan ellát energiával, fontos tápanyagokat tartalmaz.

A fokhagyma ismert vértisztító hatásáról, antibakteriális, antivirális és gombaellenes. Antioxidánsokban is gazdag.

Forrás: secretnutritions.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...