2018.11.13. 17:57:51 10424 339

Hátfájósok, figyelem! – Gyakorlatok, melyek segítenek elűzni a bajt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Te is gyakran küzdesz a rendszeres hátfájással? Minden nap úgy érzed, akár ülsz, akár állsz, a hátad egyszerűen leszakad, annyira fáj? Ugyan hosszú távon a rendszeres testmozgás, célzott gyógytorna lenne a megoldás, néhány egyszerű gyakorlattal azért segíthetsz fájós tagjaidon!

Nyakfájás, hátfájás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyakfájás, hátfájás

Hasra!

Feküdj hasra a földön, a karjaid legyenek behajlítva a tested mellett úgy, hogy a könyököd a válladdal egy vonalban legyen! Most emeld a felsőtested addig, amíg a hátad enged, amíg nem fáj. De ügyelj, hogy ne emeld túl magad, nehogy megsérülj! Tízszer ismételd a gyakorlatot!

Csillagok, csillagok…

Feküdj hasra, a karjaidat, lábaidat nyújtsd ki! Végezz keresztező mozdulatokat a karjaiddal, illetve „alul” a lábaiddal. Fél percig végezd ezt a feladatot, majd jöhet fél perc szünet, és kezdheted újra a keresztezést! Néhányszor ismételd meg a gyakorlatot!

Azért a cicák tudnak valamit!

Bizony, a macskák mozgásának utánzása segíthet hátfájásunkon! Ehhez ereszkedjünk négykézláb pozícióba, karunk legyen nyújtva, vállszélességben nyitva, lábunk pedig csípőszélességben. Most nyomd fel a hátad, mint egy cica, arcod nézzen lefelé. Tartsd ezt a pózt néhány másodpercig, majd jön a homorítás, amit szintén néhány másodpercig lenne jó megtartanod. Ismételd a gyakorlatot tízszer.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...