2016.12.28. 08:01:54 9825 267

Hasznos tippek a karácsonyi dekoráció tárolásához!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Miután kikerülnek az eredeti csomagolásukból a karácsonyfadíszek, nehezebbé válik a tárolásuk. Jó gondolat megőrizni az eredeti dobozokat, de ha ez nem lehetséges, vagy nem gondoltál rá, akkor is biztonságosan tudod őket tárolni, így jövőre is használható állapotban lesznek a drága díszek. Íme néhány praktikus tipp!

Karácsonyi díszek dobozban - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi díszek dobozban

1. Tojástartó

A kisebb, törékeny gömböket tojástartóban is tárolhatod. Meg fogja védeni a díszeket a sérüléstől, hiszen tökéletes erre a formája.

2. Zacskók

A gyors záras műanyag zacskókba is beleteheted a kevésbé kényes vagy törékeny gömböket, így nem fognak összekeveredni a nagy dobozban…

3. Karton elválasztók

Megakadályozhatod a díszek összekeveredését kartonpapírral is, melyet pont olyan sűrűn vagy méretben tehetsz a dobozba, amilyenre neked szükséged van. Sem keveredni, sem karcolódni vagy összetörni nem fognak a drága díszek.

4. Szalvéta

Az igazán kényes darabokat szalvétába is becsomagolhatod, és így kerülhetnek bele a karton elválasztókkal rendelkező dobozba.

5. Műanyag poharak

A mindenféle dekorációkat, díszeket, műanyag poharakba is teheted, majd ezek kerülnek egy nagyobb dobozba, így könnyű lesz őket eltenni, és jövőre is használható állapotban maradnak az apróságok, nem keverednek össze, így gyors lesz a díszítés.

6. Műanyag vagy thermo dobozok

A rendelt ételek után őrizd meg a műanyag dobozokat vagy thermo dobozokat, mert ezekbe is jó lehet eltenni a díszeket.

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...