2017.02.10. 17:39:41 11647 279

Hans Zimmer Budapesten - idén kétszer is hallhatod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A világon két fajta ember van. Az egyik megnézi a filmeknél a stáblistát, a másik nem. Az első csapatba tartozók tudják, ki az a Hans Zimmer. Nem ismered? Zeneszerző, rengeteg kasszasiker magával ragadó zenéjét köszönhetjük neki. Kedvcsinálónkat akkor is meghallgathatod, ha nem akarsz elmenni a februári vagy júniusi koncertre.

Filmzene - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmzene

Hans Zimmer német származású zeneszerző, aki igazán híres az 1988-as Esőember című film zenéjével lett. Hamarosan igazán befutott, az Oroszlánkirály zenéjét is ő szerezte, munkásságát Oscar-díjjal ismerték el. Számtalan kasszasiker fűződik nevéhez, próbáltuk kiemelni a legjobbakat.

Oroszlánkirály

Ha a többi nem is lesz rögtön ismerős, ez biztosan. Nem is mondunk többet, csak ‘Hakuna matata’!

Holiday

Kedves, romantikus film, remek szereposztással, amit minden évben szívesen megnézünk. Hogy is mondják a filmben? Egy szám, ami kizárólag a ‘jó hangjegyekből’ áll...

Gladiátor

Szintén számtalan díjjal elismert film, Russel Crowe karrierjének is hatalmas lökést adott. A zene pedig csodálatos, órákig lehetne hallgatni.

A szikla

Sir Sean Connery, Ed Harris és Nicolas Cage (fénykorában) egy pörgős akciófilmben.

Hajsza a győzelemért

A Forma 1 mindig is az autósportok csúcsát jelentette. A film olyan mélységében mutatja be ezt a zárt világot, annak életét, ahogyan még soha nem láthattuk.

A Karib tenger kalózai

Bizony, ez is ő volt. Ráadásul ebből találtunk vállalható minőségű koncertfelvételt is. Egyáltalán nem tudja visszaadni az érzést, mint amikor élőben hallgatod, azért könnyebben el tudod képzelni, milyen is lehet a koncert.

Csillagok között

Az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt ez a film, számtalan csavarral, nagyon jó kidolgozással és színészekkel, na és persze zenével.

Sólyom végveszélyben

A végére hagytuk talán a legjobbat, nekem az abszolút kedvenc háborús filmem. Ha még nem láttad, mindenképpen nézd meg! A végét nehéz lenne szavakkal leírni, Hans Zimmernek hangjegyekkel is sikerült.

A koncert

A Papp László Budapest Sportarénában lesz a koncert, és nagyon gyorsan fogynak a jegyek. Cikkünk írásakor még volt pár, itt megnézheted, van-e még belőle. Február 20-ára valószínűleg már nem fogtok kapni jegyeket, de jön az ismétlés nyáron, június 1-jén is lesz egy koncertje a filmzene-gurunak.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...