2018.12.09. 15:53:35 8401 304

Hangolódni nevetve is lehet! – Vicces karácsonyi dekorációk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába pörögnek a napok, hiába a rengeteg dísz, hiába úszik a város karácsonyi fényekben, Neked valamiért mégsem sikerül ráhangolódni az ünnepre. Pedig az ajándékok beszerzésének kellős közepén jársz, a karácsonyi menüt is végiggondoltad, éppen csak az ünnepi hangulat hiányzik…

Vidám tél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám tél

Ha már az összes karácsonyi filmet, mesefilmet végignézted, végigértél minden létező karácsonyi dalon, sőt, már az összes feldolgozásán is, akkor álljon itt most néhány képkocka, melyet garantáltan ünnepi hangulatot varázsolnak számodra! De legalábbis jókat derülsz majd rajtuk, az már biztos!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...