2018.08.18. 11:05:10 11080 312

Hallottad? – Erre is jó a tojáshéj!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jó tojásrántottánál nincs is gyorsabb, egyszerűbb (de nagyszerűbb) vacsora (vagy reggeli, esetleg ebéd)! Csak egy-két tojás, néhány keverem-kavarom, és már kész is! Szerencsére a sütögetés utáni takarítás sem túl időigényes: egy kis mosogatás, a tojáshéj meg mehet a kukába! Vagyis…

Tojás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tojás

Álljunk csak meg egy szóra, hova is kerül az a tojáshéj? A szemetesbe? Tudunk neki jobb helyet is!

Vágysz egy kis „világosságra”?

Ha beszürkült, elszíneződött, egykor fehér pólóidat, felsőidet szeretnéd újra régi fényükben látni, a tojáshéj a segítségedre lehet! Törd össze apró darabokra (inkább világosabb színű héjakból válogass), tedd egy jól záródó, tiszta, lehetőleg vászon zsákba, és a fehér ruhákkal együtt mehet a mosógépbe. Indíts el a megszokott programot, majd a mosás végén nézd meg, mi történt a ruháiddal! Nagyon ügyelj rá, hogy a zsákocska jól záródó legyen, nehogy a héj kihulljon belőle! Ha nem veszélyeztetnéd a géped „testi épségét”, kézi mosásnál is bevetheted a héjakat, bár nem biztos, hogy akkor 100 %-os lesz a hatékonyság!

És hogy mire lehet még jó a tojáshéj?

Csemegézz!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...