2019.03.30. 17:25:02 8883 233

Hagyd a bőröd szabadon! – Néhány sminkmentes nap nem árthat! Sőt!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ébredés, kávé, fogmosás, smink fel, frizura kész, na jó, néhányszor áthúzzuk rajt a hajkefét, vagy beletúrunk az ujjainkkal és már indulunk is. Apropó, smink! Nálad is mindennapos a „kencefice”? Nem lenne jobb néha egy kis sminkmentesség? Neked, és a bőrödnek is!

Erős smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Erős smink

Persze, fontos a (majdnem) tökéletes megjelenés minden nap, ám a mindennapos sminkkel hosszútávon inkább ártunk a bőrünknek, mint használunk. Hagyjuk pihenni néha az arcunkat, ha másért nem, legalább a lentebb felsoroltak miatt.

Azok a fránya ráncok!

Bizony, van, hogy amivel eltakarnánk a ráncainkat, pont azok okozzák őket. A túlzásba vitt alapozó használat, főleg a szem környékén, apróbb ráncok keletkezéséhez vezethet. Ezek pedig a sok „fedőanyag” okozta kiszáradás miatt keletkezett apró ráncocskák lesznek.

Hagyd lélegezni!

Bizony, bizony, néhanapján a bőrödnek is jól esne szusszanni egyet! Ha naponta befeded mindenféle alapozókkal, korrektorokkal púderral, aligha fog neki sikerülni. Egy-egy pihenőnapot iktass be neki, amikor nem használsz sminket, vagy legalábbis kevesebbet, mint szoktál.

Az arcodat is lemosod minden nap, ugye?

A válasz valószínűleg igen. Ám ha így teszel, a sminkeszközeidet miért nem tisztítod meg időnként? Ha bőröd gyulladt, pattanásos, annak nem csak a nem megfelelő tisztálkodás, hanem ezek eszközök hiányos higiéniája is okozója lehet.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...