2019.05.26. 17:38:32 8599 289

„Ha végre itt a nyár!” – Akkor még az ebek is a strandra mennek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak pár nap, és tombol az igazi nyár! A levegő meleg, a víz hűvös, a limonádé/sör pedig hideg! Kell ennél több? Nem nagyon!:-) Ezzel négylábú kedvenceink is tisztában vannak, akik – velünk együtt – imádják szelni a hűs habokat.

Kutya a strandon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kutya a strandon

Öröm nézni, ahogy belevetik magukat a hullámok közé! Persze, az ebek, cicák a napozást, a parton való ejtőzést sem vetik meg! Ilyenek az igazi strandrajongók! Vagyis, az igazán vicces strandrajongók!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...