2018.02.24. 13:34:42 14385 351

Ha vége a télnek… - Távolítsd el a dekorációt az ablakról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bízzunk benne, hogy most már minden nappal közelebb kerülünk a tavaszhoz! Ahogy odakint, a természetben, úgy szívünkben is egyre inkább kitavaszodik. Habár még csak február van, de már otthonunkat is készítjük az új évszakra! Ha a tavaszi dekoráció még nem is kerül elő, a télitől már ideje megszabadulni!

Hóspray eltávolítása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hóspray eltávolítása

Habár a karácsonyfát már Vízkeresztkor lebontottuk, az adventi koszorúnk, vagyis inkább díszünk még sokáig az asztalunk, lakásunk éke volt. Hiszen olyan kis helyes volt, meg télies, mégis szívet melengető a belecsempészett piros színnek köszönhetően. De már eltettük a következő adventi időszakra. És most már ideje az ablakra készített dekorációkat is eltávolítani, amelyekhez idén egy kis hósprayt is használtam. De hogyan „szedhető le” a legegyszerűbben?

Ha van kerámialapos tűzhelyed…

… biztos van kerámialap kaparód is! No, ezzel leszedheted a spray nagy részét, a maradékot pedig ablaktisztítóval könnyedén eltávolíthatod.

Ha valamit frissen tartanál…

… akkor biztos van otthon frissentartó fóliád is! Ezt tapaszd rá a „hópelyhekre”, vagyis simítsd rá az ablaküvegre, és egy mozdulattal húzd le a fóliát, és a rátapadt „havat”!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...