2021.04.11. 17:47:34 10064 237

Ha takarítunk, legalább legyen vicces! – Mókás reklámok, hogy könnyebben menjen a portörlés
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A takarítást, pláne, ha nagy, csak elkezdeni nehéz. Ha belelendülünk a munkába, azt hiszem, mindannyian azon vagyunk, hogy minél előbb a végére érjünk. Persze, nem csak azért, hogy túl legyünk rajt, hanem hogy élvezzük munkánk gyümölcsét: a tiszta, illatos otthonunkat.

Takarítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Takarítás

Ha Nálad is nehezen indul a gépezet, és muszáj rákészülnöd a munkálatokra lelkiekben is, nézd meg ezeket a reklámokat, talán segít a ráhangolódásban.

Ha a porszívózás a mumusod

Ha ez nekünk is így menne, takarítás közben a napi sportmennyiséget is letudnánk:-)

Vigyázz, ablakpucolás közben nehogy túlzásba ess!:-)

Ha csak a nagymosás van hátra

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...