2019.05.01. 14:27:28 10130 316

Ha szorul a gyűrű! – Tippek, melyek segítségével könnyebben lecsusszanhat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Van, aki minden este megszabadul az ékszereitől, mondjuk, a gyűrűitől, és van, aki – ha többet nem is – egyet minimum magán hagy. Még pedig a karikagyűrűjét. De megesik, hogy ezt is le kell vennünk, például egy vizsgálat kedvéért. És előfordul, hogy nem akar lejönni a kis huncut.

Gyűrű az ujjon - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyűrű az ujjon

Ilyenkor aztán feszegetjük, húzzuk-nyúzzuk, és már a legrosszabbra gondolunk: hogy bizony le kell vágni az ujjunkról a szép ékszert. Pedig ilyenkor jöhet egy kis „szúszáááá”, vagyis nyugalom, és néhány mentőötlet. Csemegézz a lentiekből a haushaltstipps.net segítségével!

Szappan és víz!

Márts a kezedet hideg, szappanos vízbe 1 perc erejéig! A hideg víztől leapadnak az ujjak, lazul a gyűrű. A szappan pedig sikamlósabbá teszi a dolgokat, vagyis segít, hogy könnyebben lecsússzon az ujjadról a gyűrű. Ügyelj rá, hogy a víz ne legyen túl hideg – azért nem a fagyás a cél!:-) Víz helyett jó szolgálatot tehet néhány jégkocka, vagy bármilyen hideg csomag, például fagyasztott cukorborsó.

A legegyszerűbb!

Ha nincs kéznél víz és szappan, vagy egyéb eszköz sem, tartsd a kezed ujjakkal felfelé. Így kissé leapad a kezed, a gyűrű kicsit meglazul, könnyebben le tudod húzni a gyűrűdet.

Keress bármi csúszósat!

Jöhet a fent már írt folyékony szappan, vagy éppen kézkrém, növényi olaj, vaj, bármi, amitől könnyen lejön a gyűrű az ujjadról! Kend fel ezeket úgy, hogy a gyűrűd alá is kerüljön, illetve az ujjadon is legyen végig a zsiradékból! Ha mindenhova jutott a „kenőanyagból”, indulhat a művelet. Azért a krémen, olajokon kívül még valamire szükséged lesz: a türelmedre és a higgadtságodra. Meglehet, így is jó ideig eltart, míg lehúzod az ujjadról az ékszert!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...