2017.08.07. 14:29:22 14649 336

Ha összeér… - Tippek összeérő combok esetén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha zavaró, akkor általában egész évben zavarja az ember lányát, hogy a combjai sajnos összeérnek. Ám míg a hűvösebb, „hosszúnadrágos” évszakokban maximum a szemünket bántja, hogy combjaink nem olyan vékonyak/izmosak, amilyeneket szeretnénk, addig nyáron bizony elég kellemetlen is lehet ez a „jelenség”.

Összeérő combok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Összeérő combok

Kellemetlen, hiszen ha combjaink összeérnek, a bőr könnyen kipirosodhat, kidörzsölődhet. Ha még meg is izzad a bőrfelület, az fájdalmas is lehet az amúgy is sérült részen. De szerencsére van megoldás, néhány tipp és trükk, amivel orvosolható ez a probléma.

Mire jó a dezodorod?

Kissé furcsa megoldás, de ha a combod belső felére is jut egy kevés a kedvenc dezodorodból, nem csak az izzadást fogja megakadályozni, hanem nyugtatja is és csökkenti a megduzzadt bőrfelületet. Azért csak óvatosan a felvitellel!

Éljen a babahintőpor!

A kellemes illatú, selymes tapintású hintőpor segítségedre lehet, ha az összeérő combok problémakörét kell megoldanod. Amellett, hogy az egyik legolcsóbb megoldás, nyugtatja a kidörzsölődött bőrfelületet, és felszívja a felesleges nedvességet. Hátrány,a hogy nem túl tartós megoldás.

A legkézenfekvőbb: a harisnya

Ha szoknyát viselsz, kapj fel egy harisnyát, és máris nem olyan rossz a helyzet. Persze, kánikulában ki kívánkozik harisnyába bújni. No, ilyenkor megcsinálhatod, hogy egy kiszuperált harisnyanadrág szárait levágod úgy, hogy csak a combrészét hagyod meg. Így nem melegít, de a combjaid belső része is védve lesz.

Ne csak az arcod legyen sima!

Hallottál már az arcprimerekről? Ezek olyan selymes hatású, szilikonalapú krémek, melyek segítenek eltűntetni az arcbőr egyenetlenségeit, a szilikonnak köszönhetően kitöltik az apróbb ráncokat, mélyedéseket, így biztosítanak tökéletes sminkalapot. A comb belső felére felkenve csökkentik a bőr összedörzsölésének lehetőségét.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...