2020.12.29. 14:47:41 8063 215

Ha odakint borús az idő… - Készítsetek domború ifestéket házilag!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A téli, borús, komor időben, a nagy latyakban bizony nem sok örömét leli az ifjabb, de még az idősebb korosztály sem. Persze, kimenni muszáj, de az ember lánya (és fia, no meg a gyereke is) igyekszik minél kevesebbet a szabadban tölteni. Benti elfoglaltság gyanánt pedig a kisebbeknek jöhet egy kis festegetés!

Nevető kisgyerek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nevető kisgyerek

amit természetesen házilag készítsünk el!

Domború, avagy pufi festék házilag – mikró „hozzáadása” nélkül

Ehhez a hozzávalók:

  • negyed bögre liszt

  • negyed bögre hobbiragasztó

  • háromnegyed bögre borotvahab

  • ételfesték

Az első három összetevőt alaposan keverd össze, de óvatosan, hogy kicsit levegős maradjon, a habban lévő légbuborékok ne törjenek össze. Oszd annyi részre, ahány színű ételfestéked van, és keverd bele a festéket. Flakonba, vagy kivágott sarkú műanyag zacskóba töltheted és indulhat az alkotás!

Így jól fog telni a téli szünidő!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...