2017.06.13. 17:51:13 16085 396

Ha nyernél tőlünk 10.000.000 Ft-ot, mire költenéd?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mint bizonyára tudod, már elstartolt a nyári játékunk. Ez a tény pedig egyet jelent azzal, hogy ismét esélyt kapsz arra, hogy elnyerj tőlünk akár 10.000.000 Ft-ot! És ez nem minden, hiszen a játék során akár tárgyi nyereményekre, vásárlási utalványokra és kedvezményekre is szert tehetsz! Hogy gondolatban közelebb juss vágyaidhoz, írd meg nekünk a magazinkritika@proaktivdirekt.com-ra, hogy mire költenéd a nyereményed!

Öröm, álmodozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Öröm, álmodozás

Mivel rend a lelke mindennek, ezért mi szeretettel meghívunk Téged a 2017-es nyári nyereményjátékunkra is! Ha már klubtag vagy, akkor ne felejtsd el, hogy a belépés után csatlakoznod kell az új játékhoz a nyári játékszabályok elfogadásával, így vehetsz részt a sorsoláson ebben a negyedévben is.

Ha még nem vagy nálunk tag, akkor egy egyszerű regisztrációval könnyedén azzá válhatsz, és ezzel megadhatod magadnak az esélyt arra, hogy tiéd legyen az akár 10.000.000 Ft készpénz, a 100.000 Ft-os utalványok vagy a tárgyi nyeremények egyike! Regisztrálj itt!.

A gondolatnak teremtő ereje van - írj nekünk!

Nem csak a gyerekek álmodozhatnak! Szeretnénk, ha Te is közelebb jutnál vágyaidhoz, ezért arra buzdítunk, hogy írj nekünk, mire költenéd el a nyereményed? Mi lenne az első dolog, amit a 10.000.000 Ft-ból megvásárolnál? Lehetne az új lakásba beugró önerő esetleg előtörlesztenél? Egy új autó kellene vagy egy nyaraló? A gyerekeidre költenéd? Elmennél egy álomnyaralásra és a maradékot befektetnéd? Megnyitnád a saját vállalkozásod? Nem is folytatjuk, hiszen a te álmod bizonyára egyedi, és mi kíváncsiak vagyunk rá! Írd meg nekünk a magazinkritika@proaktivdirekt.com -ra!

Annyit nyersz, amennyit gyűjtesz!

A PROAKTIVdirekt nyereményjátéka során annyi pénzt nyerhetsz, amennyit az aktivitásaiddal gyűjtesz! Mi rengeteg lehetőséget biztosítunk a számodra, hogy napról-napra növeld a megnyerhető összeget (ezt a virtuális számládon látod), és ezzel közelebb kerülj a maximális 10.000.000 Ft-os álomnyereményhez!

A PROAKTIVdirekt regisztrációd többet ér, mint gondolnád:

1. Részt vehetsz partnerakcióinkban, és ezzel akár 1.000.000 Ft nyereménynövelést nyerhetsz!

2. Ingyenes balesetbiztosítást kaphatsz, ha igényt tartasz rá!

3. Szórakoztató cikkeket olvashatsz, és még pénzt is gyűjthetsz velük!

A cikkek elolvasásáért 500 Ft-ot jóváírunk nyereményszámládon, naponta maximum 2000 Ft-ig.

5. Cikkeink Facebook megosztóink között szintén 1.000.000 Ft értékű nyereménynövelést sorsolunk ki!

4. A barátaidat is meghívhatod!

FONTOS INFORMÁCIÓ: A meghívó linkeddel (ezt a nyereményjáték profil oldaladon találod) regisztrált barátaid után 10.000 Ft-tal növeljük a megnyerhető összeget, amit a virtuális számládon gyűjtesz. Ráadásul, ha az egyik meghívottadat sorsolnánk ki végső győztesként, az azt jelenti, hogy Te is nyersz, így egyszerűen növelheted az esélyeidet egy-egy új baráttal!

5. Folyamatos nyerési lehetőséget biztosítunk!

Ha esetleg az aktuális játékunkban nem nyernél, ne csüggedj, mert a játék folytatódni fog, és az addig gyűjtögetett összeg sem veszik el! Sőt mi több, még tovább gyarapíthatod, és a következő játékban akár 10.000.000 Ft-ot is nyerhetsz! Ehhez az kell, hogy aktívan részt vegyél partnerakcióinkban, és naponta olvasgasd magazinunkat, és oszd meg cikkeinket, egyszóval légy TE is igazi PROAKTIV klubtag! :)

A nyári nyereményjáték teljes játékszabályzatát itt találod>>

Nyerj akár 10 millió forintot készpénzben, játssz velünk 2017 nyarán is>>

A következő sorsolás **2017. szeptember 12-én ** lesz. Addig is rengeteg játék és élmény vár rád a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazinnal!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!