2017.12.28. 16:10:24 13272 318

Ha mégiscsak kuckózós lesz a szilveszter - Filmek érzelmeseknek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bármi okból is, de úgy döntöttél, hogy otthon töltitek az év utolsó estéjét? Ha kettesben tervezitek a bekuckózást, az alábbi tematikával kicsit megfűszerezhető az éjszaka!

Ünnepi filmezés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ünnepi filmezés

Néhány zacskónyi a kedvenc rágcsáitokból, egy-két üveg alkoholmentes (igen, már ilyen is kapható) vagy alkoholos bor és pezsgő, plusz egy kedvetek szerinti film, és máris elrepül az idő a tűzijátékig.

Legénylakás – The Apartment (1960)

Jack Lemmon és Shirley MacLaine főszereplésével bő 2 hónapnyi bonyodalmakkal teli időszakot követhetünk nyomon, ha a film mellett döntünk. Az egyedülálló Buddy ugyanis nem mer ellentmondásba keveredni a főnökeivel, így alkalmi légyottok helyszíne válik a lakásából. Ez az állapot addig tart, míg a lakásán nem találja azt a hölgyet, akibe titokban fülig szerelmes… A film cselekményét a háttérből finoman vezeti a karácsonyi várakozás, majd a szilveszteri beteljesülés.

Harry és Sally - When Harry meet Sally… (1989)

A két címszereplő hosszú évek során keresztezi egymás életét, de barátságukat nem szeretnék tönkretenni egy rosszul elsülő románccal. Miután közös barátaik révén gyakrabban kezdenek találkozni, bekövetkezik az elkerülhetetlen. Igen ám, de ez a forduló pont jelentheti a barátságuk végét is, vagy talán ez a szerelem lehet a végzetük?

A csábítás elmélete – Someone Like You (2001)

Mi köze van egymáshoz a férfiaknak, a teheneknek és a szerelmi csalódásnak? Jane szerint a bosszú a kapocs. S hogy miként lesz emiatt felkapott újságíró? Ez ki fog derülni ebből a romantikus vígjátékból. Ahogyan az is, hogy Jane életébe vajon újból beköszönt-e a szerelem.

Holiday – The holiday (2006)

Mit tehet két, a világ két különböző pontján élő és megtört szívű nő, miután elsírják egymásnak bánatukat? Otthont cserélnek egy férfiaktól mentes vakáció reményében. A terv összeszedni magukat, és kiegyensúlyozottan kezdeni az újévet. De mikor is alakul valami a tervek szerint? Kedves és vicces vígjáték.

Szilveszter éjjel – New Year’s Eve (2011)

Aki szerette az Igazából szerelem c. film hangulatát, annak ez a film szintén tetszeni fog, ugyanis a szilveszter napján elinduló számos cselekményszál éppen akkor fut össze és bontakozik ki, amikor a szilveszteri mulatozás is a tetőfokára hág. A visszaszámlálás folyamatos, és közben a legkülönbözőbb emberi érzelmek tömkelegével szembesülhetsz. Érzelmes, elgondolkodtató, ugyanakkor szórakoztató film.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában