2020.05.02. 17:41:23 6163 247

Ha már találkozni nem lehet... - Nézzetek filmet az anyaság sokszínűségéről!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, ahogy az idei egyik piros betűs ünnep sem, úgy az anyák napja sem telik majd úgy, mint ahogy eddig. Még a húsvétot csak-csak átvészeltük telefonos köszöntésekkel, jókívánságokkal, addig ez az ünnep egy kicsit más.

Anyák napja, köszöntés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anyák napja, köszöntés

Még a legkeményebbek sem biztos, hogy kibírják könnyek nélkül, amikor idén felhívják az anyukájukat, hogy anyák napján megköszöntsék. De bízzunk benne, hogy mindez jövőre már csak egy rossz emlék lesz, és boldogan ölelhetjük magunkhoz édesanyánkat május első vasárnapján.

Idén viszont…

Bizony, marad a telefon, videótelefon, nincs mit tenni. Előtte, vagy utána nézzetek meg egy különleges hangulatú anyák napi filmet! Némelyik vidám, némelyik szomorkás, némelyik igencsak akciódús, már-már félelmetes!

Íme, ilyen sokszínű lehet egy anya élete, legalábbis a filmrendezők szerint!

Juno

Egy nem tervezett gyermek lehet öröm is, de okozhat riadalmat is. Főleg egy tizenéves lány életében!

Mamma mia

Szuper zenék, szuper történet, és egy nagyon érdekes anya-lánya kapcsolat!

Erin Brockovich – Zűrös természet

Egy dolgozó nő, aki egyedül neveli három gyermekét, az USA egyik legnagyobb perének főszereplője lesz. A legizgalmasabb, hogy mindez igaz történet.

Terminátor 2: Az ítélet napja

Nem egy tipikus szuperanya-típus a film főhőse, Sarah Connor, de az biztos, hogy már kicsi gyermekkora óta óvja, védi gyermekét, és igyekszik felkészíteni a lehető legrosszabbra.

Anyád napja

A „mámmá”, aki a lehető legjobbat akarja a fiának, ezzel együtt a lehető legrosszabbat leendő menyének.:-) Vicces, alkalmanként kissé veszélyes helyzetek, és persze a végén happy end!:-)

Anyukák, nagymamák! Boldog anyák napját!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Diétázz és lakj jól! – Ezekkel az ételekkel biztos sikerülhet

A fogyókúrák ideje lejárt. Manapság, ha meg szeretnénk szabadulni felesleges kilóinktól, inkább életmódot váltunk, vagyis odafigyelünk, mit, mikor, hányszor eszünk, és ha időnk, energiánk engedi, még sportolunk is valamit. Persze, a mennyiségre is érdemes odafigyelni, de az, hogy diétát folyatunk, nem azt jelenti, hogy korgó gyomorral kell felállnunk az asztaltól.

Társasjátékok, amelyeket minden korosztály élvez!

A társasjátékoktól sokan éppen a nagy klasszikusok miatt ódzkodnak, amelyek végeláthatatlan családi vitákhoz és órák hosszat tartó, olykor reménytelen meccsekké változtatták a szórakozást. Másoknak pedig érthető okokból éppen ezek a kedvenceik, ám mindkét oldalnak érdemes kipróbálni egy-két szuper, modern társast. Korfüggetlenül!

A home office sem telt balesetek nélkül: tavaly ezek voltak a leggyakoribb kárbejelentések

2020 márciusától óriási pálforduláson esett át az életünk. Sokaknak kellett hosszú távon otthoni munkavégzésre berendezkedniük, nem egy családnál pedig tovább bonyolította a helyzetet az óvodák bezárása és a távoktatás bevezetése is. A nappali így egyszerre vált tanteremmé, játszótérré, edzőteremmé és otthoni irodává is. A Genertel Biztosító adataiból kiderül, hogy a home office sem telt balesetek nélkül. Cikkünkben összegyűjtöttük, mik voltak a leggyakoribb sérülések 2020-ban.