2015.08.23. 18:21:10 5659 237

Ha az eb szerelmet vall – Kedves videó „beszélő” állatokról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugye, Veled is megesett már, hogy házi kedvenced, legyen az kutya vagy épp cica, úgy nézett Rád, hogy szinte már megszólalt. Kiolvashattad a szemükből a feléd áradó rajongást, szeretetet, fájdalmat, ha épp szégyellték magukat valamiért, vagy a túláradó örömet, hogy végre otthon vagy.

Beszélő eb | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Beszélő eb | Fotó: youtube.com

Ám akkor aztán minden gazdiszív elolvad, ha a kutyus vagy a cicus valóban „megszólal” és egy bájos, kissé elnyújtott Helló-val üdvözli az ő „falkavezérét”. Ha pedig még az a bizonyos bűvös szó, az „I love you!” is elhangzik, hát szem nem marad szárazon.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...