2022.09.11. 11:08:36 6357 247

Ha a nedves mégsem olyan kedves – 1+1 ok, amiért ne aludj nedves hajjal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyári hónapokban voltunk olyan szerencsések, hogy hanyagolhattuk a hajszárító használatát, mert a csodás nyári nap segítségünkre volt, megszárította tincseinket. Jobb esetben valóban szikrázó napsütésben, nappal történt a hajmosás, így nem este, „ágyban, párnák közt” száradt meg a hajunk.

Hajmosás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hajmosás

Mert rendszeresen nedves hajjal álomra hajtani a fejünket nem éppen szerencsés megoldás, éppen ezért túl sűrűn ne alkalmazzuk ezt a módszert, mert akár gondok is lehetnek belőle. Mondjuk a következő problémák fordulhatnak elő:

Könnyebben támadható felület

A nedves haj könnyen táptalaja lehet mindenféle gombáknak, baciknak, amiknek a megjelenése nem kis problémát okozhat. Az ágyunkban amúgy is sok kis „élőlény” található, amik nedves közegben megtelepedhetnek akár a fejbőrönkön is, ekcémát, egyéb bőrbibit okozva ezzel.

Ami eltörhet, az el is törik

Így igaz ez a nedves hajunkra is, sajnos. Nedves hajjal azért nem érdemes álomra hajtani a fejünket, mert a fejünk mozgatása miatt könnyebben kócolódhat, csomósodhat, és sajnos törhet is. Úgyhogy szárítsd meg a sörényed, mielőtt nyugovóra térsz, az a biztos.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...