2017.05.01. 17:48:14 14598 296

Ha a hülyeség fájna… - Vicces és/vagy veszélyes körhintakalandok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha május 1., akkor a pihenés, sör, virsli, majális mellett a körhinta és a ringlispíl az, ami sokunknak eszébe jut. Zenélő, forgó, díszes eszköz, aminek figuráira kezdetben csak szülői felügyelettel ülhettünk, aztán később egyedül. Majd jött az egekig repítő körhinta, amiről egyszerűen nem bírtunk leszállni!

Körhinta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körhinta

Vagy azért, mert annyira jó volt, és két kör között nem vesztegettük arra az időnket, hogy ki- és becsatolgassuk magunkat, meg újra tegyünk pár lépést a jó öreg anyaföldön, és így egyszerűen maradtunk, amíg nem indult újra a kör. Esetleg azonnal kipattantunk az ülésből, amint lejárt a kör, de a járásunk korántsem volt olyan egyenes, mint kellett volna. Mindegy is, melyik csoportba tartoztunk, a lényeg, hogy túl voltunk a „röpködésen” baj nélkül Szerencsére, a következő fiúk, lányok is megúszták ép bőrrel a videón szereplő (agyament) kísérleteket, de hogy az eszük ép, az már nem olyan biztos.

Veszélyes mutatványok

Extrém „körhinták”

Ezek a „gépek” már nyomokban sem emlékeztetnek a régi idők körhintáira! Még nézni is félelmetes!:-)

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...