2023.01.21. 17:45:02 6733 278

Ha a célod, hogy fiatalabbnak tűnj, ne öregíts magadon! – Így használd helyesen a szempillaspirálod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy bizonyos kor felett a napi rutin része lesz, hogy feltegyünk az arcunkra némi sminket. Nem sokat, csupán egy kis korrektort, ami a kialvatlanság jeleit tüntetheti el a szemünk alól, könnyű alapozót, vagy színezett hidratálót, amivel a bőrünk frissebbnek tűnhet. Illetve, egy kevéske szempillaspirált, hogy tekintetünk még nyitottabbnak tűnjön.

Gyönyörű szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyönyörű szempilla

Hm, vagy éppen öregebbnek. Mert a spirál helytelen használatával bizony csúnyán mellélőhetünk, és a fiatalítás helyett éveket pakolhatunk az arcunkra.

Kerüld el az öregítést…

… méghozzá így:

  • A kevesebb tényleg több! Bizony, még ebben a helyzetben is! Ne vigyél fel túl sok réteget a szempilládra, mert az összeragad „kötegbe”. A szemed kisebbnek, zártabbnak hat majd, ez pedig nem nem igazán fiatalít.

  • Ne pakold a rétegeket! A fentiekből kiindulva jó, ha tudjuk, hogy nem érdemes a már felvitt, megszáradt festékrétegre felvinni még egy réteget, mert szintén összecsomósodnak, összeragadnak a pillák. Frissítés helyett érdemes inkább letörölni a sminket, és újra felvinni!

  • Csak óvatosan! Amikor lecsavarod spirál kupakját, Te is alaposan belemártod a festékbe az ecsetet, hogy minél több legyen rajt az „anyag”? Ez nem a legjobb ötlet, mert ennek a pumpáló mozdulatnak a segítségével sokkal több levegő kerül a kis tégelybe, mint kellene, ezáltal az hamarabb kiszáradhat. Kis csomók keletkezhet így, amik a kefén is rajt landolhatnak. Ezt felvisszük a szempillánkra, ahonnan aztán a szemünk alá hullik, sötét karikákat okozva ezzel. Azokat inkább eltüntetnénk, semmint létrehoznánk!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...