2018.11.21. 11:58:37 11194 321

Ha 2018, akkor szivárványszín karácsonyfa! Hogy mi van?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, jól látod! A fehér műfenyő sem marad örökké a divat képzeletbeli trónján, ugyanis az Egyesült Királyság meghatározó áruháza, a John Lewis tervezőcsapata ismét húzott egy merészet! A 2018-as karácsonyi szezonra hétféle, különböző, de egymással kombinálható gyűjteményt kínálnak a kedves vásárlóknak, és ennek különleges oka is van.

Szivárványszínű karácsonyfa díszek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szivárványszínű karácsonyfa díszek

A szóban forgó kollekciók egy-egy, többnyire élénk árnyalat köré lettek megálmodva, és színenként különböző hangulatot hivatottak előidézni: Rubin, smaragd, gyömbér, arany, ezüst (kozmosz témakörben), zafír és holdkő (tejfehér).

Az áruház már egészen nyár óta preferálja a szivárványszín dekorációkat, éppen amiatt, hogy az emberek karácsonyra hozzászokjanak a színpompás látványhoz, így be merjék vállalni a fenyő ágain is a trendet.

Az ünnepi szezonban kulcsfontosságúnak tartják a kalandos és kísérletező díszítés kivitelezését, de a dekoratőrök irányvonalként azért annyit elárulnak, hogy érdemes a fa tetejétől lefelé haladni a díszítéskor. Méghozzá úgy, hogy a kisebb díszek kerüljenek felülre, míg a nagyobb gömbök inkább a fa alsó ágait díszítsék.

Aki igazán bevállalós, és szeretné teljesen szivárványhatásúvá varázsolni a fenyőfáját, az pedig sávosan használjon egy-egy színt, míg végig nem ér mind a heten.

Az áruházban kínált 60 szín kellő inspirációt adhat nekünk, a matt és a fényes felületek találkozása annyira megragadhatja fantáziánkat, hogy mi magunk is a különleges karácsonyi díszítés rabjaivá válhassunk.

Forrás: housebeautiful.com/uk/decorate/looks/a22126542/john-lewis-rainbow-christmas-tree-2018-decorating-tre

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Beszürkültél? – Csak semmi pánik, ezek a frizurák Neked állnak majd a legjobban!

Az első hajszál megjelenése nem kis pánikra adhat okot. Pláne, ha viszonylag korán, a húszas éveink elején, közepén bukkan fel. Aztán lassan hozzászokunk, a hajszálakból lassan tincsek lesznek, majd idővel az egész hajkoronánk ezüstben játszik majd. De nyugalom, az ősz hajszínnek is megvannak a maga előnyei!

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.