2018.09.21. 16:59:53 6541 209

Győzd meg őket! – Ezekkel a tippekkel sikerülhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Fontos tárgyalás előtt állsz a munkahelyeden, ahol több munkatársadat, esetleg a főnöködet is meg kellene győznöd egy ötleted jogosultságáról? Avagy nagy családi kupaktanács van készülőben egy fontos kérdés megvitatásában, és szeretnél magabiztosan a többiek elé állni? No, hát megvannak ennek is a trükkjei!

Meggyőzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Meggyőzés

Ha biztosra akarsz menni, amellett, hogy összeszeded az érveidet, nem árt, ha a következőkre is odafigyelsz!

Figyelj a kisugárzásodra!

A külsőd legyen összeszedett, a kisugárzásodból pedig érződjön, hogy igenis maximálisan hiszel abban, amiről szeretnéd meggyőzni a többieket. Figyelj a tartásodra, húzd ki magad, ne lógasd a fejedet!

Figyelj oda!

Nyilván a másik fél is igyekszik a lehető legmeggyőzőbb lenni, érveket, ellenérveket összeszedni, felvértezni magát mindennel, és minden ellen. Figyelj rá, hallgasd végig, mert egyrészt tisztelni kell a partnerünket, másrészt, így tudod Te is alakítani a saját stratégiádat, formálni a véleményed.

Légy együttműködő!

Az eddig rendben is van, hogy összeszeded az indokaidat a saját igazad mellett. Ám igyekezz úgy érvelni, hogy ne csak a saját ötletedet tüntesd fel jó színben, hanem a másik véleményét is. Próbáld meg megtalálni kettőtök vagy többetek különbözőségében a hasonlóságot, illetve a közös célt! Így a vitapartnered is sokkal együttműködőbb lehet, előbb rátaláltok majd a közös nevezőre!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában