2022.03.14. 10:59:35 7411 289

Győzd meg magad! – Ezért jó a szobanövény a háznál!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány szépséges szobanövény nem csak feldobja otthonod, hiszen akár dekorációs elemként is szolgálhatnak, hanem nagyon hasznos is lehet akár az egészséged szempontjából is. Ha eddig nem voltál egy nagy „növénygyűjtő”, 3 okot adunk rá, amiért megéri beszerezni néhányat.

Szobanövények - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szobanövények

Rosszul alszol?

Akkor növényt az otthonodba! Némelyik, köztük például a levendula, nyugtató hatással bír. Finom illata mellett ezért is érdemes díszítened vele a nappalid, hálószobád!

Tiszta levegőt szeretnél?

Az otthonodban tartott növények segíthetnek megkötni a különböző elektromos készülékek, a bútorok, falak által kibocsátott káros anyagokat, szennyeződéseket. Ám arra vigyázni kell, hogy ápoljuk növényeinket, hiszen a nem megfelelő gondoskodás, a nedves föld akár káros is lehet egészségünkre. Az egyik ilyen veszély a nedves virágföld okozta penészesedés lehet, mely az arra hajlamosaknál allergiás reakciókat, légzési nehézségeket válthat ki.

Túl száraz?

Ha a levegő túl száraz a lakásban, néhány szobanövény sokat segíthet abban, hogy a páratartalom otthonodban helyreálljon.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...