2020.01.17. 16:22:06 12032 365

Gyors segítség torokfájás esetén! – Ezeket érdemes kipróbálnod!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mondhatjuk, hogy rendesen „benne vagyunk a télben”, és ugyan nem törvényszerű, de sokunk ilyenkor éli beteges korszakát: egy kis nátha, egy kevés köhögés, némi meghűlés. Alig várjuk a tavaszt, hogy kilábaljunk ebből az időszakból!

Torokfájás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Torokfájás

Addig viszont még van pár hét, amit ki kell „bekkelnünk”. Ha téged is torokfájás gyötör, jöjjön néhány szuper házi tipp, amivel hamarabb kilábalhatsz a bajból!

Egy jó lábfürdő?

Megfázás esetén egy finom, meleg lábfürdő kihúzhat a csávából! Önts egy lavórba olyan meleg vizet, amilyet még el tud viselni a lábad (39 ⁰C-nál ez nem nagyon lesz melegebb). Pihengess így addig, amíg a víz ki nem hűl.

Éljen a só!

2,5 dl vízhez adj 1 teáskanál sót, keverd össze alaposan és öblögess vele minél gyakrabban. Egy kevés citromlevet adhatsz hozzá, hogy fokozd a hatást!

Sál helyett!

Végy egy kanna kamillateát, hagyd kihűlni, majd áztass bele egy kendőt vagy sálat, amit aztán a nyakad köré tekerhetsz. Ha maradnál itt is a sós verziónál, ahhoz keverj 2 csésze tengeri sóba 5-6 evőkanál vizet. Tedd a sós pakolást egy kendőre, tekerd fel és tedd a nyakadra, majd rögzítsd egy száraz törölközővel.

A cikk nem helyettesíti az orvossal, szakemberrel való konzultációt!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...