2018.03.04. 17:42:44 18350 398

Gyönyörű virágok – (Nem csak) nőnapra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan viszonylag enyhe telet tudhatunk magunk mögött, egyedül talán a február bánt el velünk kicsit. Mindettől függetlenül, szerintem a legtöbbünk már nagyon várta, hogy a naptár márciusra váltson és gyönyörű virágoktól illatozzanak a közeli rétek, no és persze az otthonunk is!

Különleges virágok3 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különleges virágok3

És ha már virágok, ne feledkezzünk meg a közelgő ünnepekről! Névnapokról, születésnapokról, és persze a nőnapról sem! Uraim, kedveskedjünk a gyengébbik nem képviselőinek egy szál, vagy egy csokor virággal e jeles nap alkalmából (vagy akár minden nap:-))! Hölgyeim, mi pedig gyönyörködjünk ezekben a szebbnél szebb, különlegesebbnél különlegesebb csokrokban, virágokban!

Színes szirmok

Különleges virágok1Különleges virágok1

Színes virágok

Különleges virágok2Különleges virágok2

Ízletes és egészséges szirmok

Különleges virágok3Különleges virágok3

Ennivaló csokor

Különleges virágok4Különleges virágok4

Szivárvány!

Különleges virágok5Különleges virágok5

Édességből és virágból soha nem elég!

Különleges virágok6Különleges virágok6

Virághegyek!:-)

Különleges virágok7Különleges virágok7

Forrás: 123rf.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...