2018.03.13. 12:34:52 11500 378

Gyerekek kedvére való gyümölcsös italok – Hmm, félre a szénsavassal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szülőként az ember lánya (és fia) mindig a legjobbat szeretné a gyerekének, így van ez akkor is, ha történetesen a folyadékfogyasztásról van szó. A legegészségesebb természetesen a víz. De mi legyen akkor, ha a gyerkőc már nagyon unja? A szénsavas és a túl sok hozzáadott cukorral készült bolti üdítőket könnyen ki lehet váltani! Készíts otthon gusztusos ivóleveket!

Epres tej - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Epres tej

Rózsaszín limonádé

Főleg kislányok szívét nyerheted meg a színével, ha elkészíted ezt az italt: Fél csésze málnát (lehet fagyasztott is) és ugyanennyi frissen facsart citromlét önts bele egy bögre vízbe, kicsit hagyd összeérni az ízeket, majd keverd el az alapanyagokat. Akár turmixolhatod is. Végül szűrd le a vidám rózsaszínű, kissé fanyar italt. Remek szomjoltó!

Trópusi frissítő

Ennek az italnak az alapja a rendkívül egészséges kókuszvíz lesz. Egy bögrényihez negyed csésze friss ananászkockát kell adni, no, meg néhány karika, a héjától megfosztott citromot vagy lime-ot. Mindent jól zúzz össze keverés közben, majd szűrd át a frissítő gyümölcslevet. A hozzávalók önmagukban is elég édesek - a kicsik ízlésének megfelelően.

Epres tej

Ez picivel időigényesebb receptúra, mint az előző kettő, de a gyerekek kedvéért ezt is elkészítjük legalább egy kóstoló erejéig, ugye? Negyed csésze negyedelt epret (szezonon kívül fagyasztottból is jó) és 1 csésze vizet közepes hőfokon nagyjából 5 perc alatt összefőzünk. Az eperpürét kis lyukú szűrőn átpasszírozzuk és hagyjuk kihűlni. Ezután egy bögre tejjel felöntjük, elkeverjük és már szervírozható is.

Forrás: buzzfeed.com/jesseszewczyk/no-sugar-added-drinks-for-kids

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...