2016.05.01. 19:18:03 8279 334

Gyakorlatilag visszapattant a repülőgép a Dunáról! - Videó
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A Nagy Futamon majdnem rosszul sült el egy rekordkísérlet. A pilótának elképesztő lélekjelenléte volt. Nézd meg videón!

Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fotó via youtube.com

Kis híján rosszul sült el az a Guinness-rekord-kísérlet, amikor a Lánchíd alatt egyszerre három gép repült át. A Totalcar arról számolt be, hogy talán a szél miatt, talán más okból, de az egyik gép túl közel repült a Dunához, és lényegében pattant egyet a vízen. Egyik olvasónk megörökítette a forró pillanatokat. Szerinte a pilótának hihetetlen volt a lélekjelenléte, az eset után ugyanis nem hazafelé vette az irányt, hanem a bemutató végéig formációban maradt.

Forrás: vs.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...