2022.03.27. 17:59:50 8549 278

Gyakori puffadás? - Így kerüld el gyógyszer nélkül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy-egy egészségügyi problémát a legkönnyebben egy vagy több pirula beszedésével tudunk orvosolni. Vannak esetek, amikor nincs is más megoldás. Hosszú távon viszont nem mindig ez a legcélravezetőbb. Hatásosabb a megelőzés, lehetőleg természetes módszerekkel.

Puffadás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puffadás

Ilyen lehet például a folyamatos puffadás, ami igencsak meg tudja keseríteni a mindennapjainkat. Pedig sokszor a legegyszerűbbnek tűnő tippek segíthetnek a megelőzésben.

El a kezekkel a szénsavtól!

Ha szeretnéd elkerülni a kellemetlen haspuffadást, bizony le kell mondanod a szénsavas üdítők, ásványvíz fogyasztásáról.

Aminek feltétlenül érdemes utánajárni

Meglehet, a puffadás hátterében valamilyen ételintollerancia áll. Érdemes kivizsgáltatni ezeket, mert hosszú távon sokkal súlyosabb betegségektől, például egy kellemetlen gyomorfekélytől vagy még rosszabbtól óvhatjuk így meg magunkat.

Csak lassan!

Csak semmi rohanás, rágd meg az ételt alaposan és lehetőleg lassan, komótosan egyél. Persze, erre a 15-20 perces ebédszünet nem mindig elegendő, úgyhogy legalább az otthon elköltött étkezéseknél figyelj erre!

Válassz természetes szereket

Haspuffadás esetén érdemes először a természetes gyógymódokat választani. Nézz körül a természet patikájában, a kömény, édeskömény, kamilla, gyömbér sokat segíthet.

Csak apránként!

Ha jót akarsz az emésztésednek, inkább sokszor egyél keveset! Kerüld a nagy adagokat, mert azok gyors belapátolása puffadáshoz, hasfájáshoz vezethet.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...