2015.11.12. 19:00:26 7347 191

Gördeszkázó bulldog döntött Guinness rekordot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A gördeszkázó bulldog már önmagában is vicces szóösszetétel, főleg azoknak, akik vizuális típusnak tartják magukat. Ha még azt is hozzátesszük, hogy ez a bulldog jobban gördeszkázik, mint egyes emberek (nálam például egészen biztos, hogy jobban :)), nos, akkor bizony teljesen eldobjuk az agyunkat!

Otto, a bulldog | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otto, a bulldog | Fotó: youtube.com

Guiness rekordert hirdetünk: Otto, a buldog 30 embernyi hosszúságú „folyosón” gördeszkázott keresztül 2015. november 8-án Peruban. A buldognak rengetegen szurkoltak a rekord döntési kísérlet során, és meg is lett az eredménye. Nézzétek, hogy élvezi az egész felhajtást a kutya! :)

Nem Otto az egyetlen gördeszkázó bulldog! Tillman egy iPhone reklámban gördeszkázott, nem is akárhogyan. Sajnos már elhunyt ez a tehetséges kutyus.

Nem csak a bulldogok szeretnek gördeszkázni, és nem csak gördeszkákat szeretnek hajtani az ebek. Nézzétek csak:

Ha már állatok és gördeszka, nem titkolhatjuk el, hogy a cicák sem vetik meg a négykerekű, gurulós deszkákat! Állítólag Ő a világ legjobban gördeszkázó macskája:

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...