2015.06.26. 18:01:13 10042 258

George Clooney hosszú hajjal és platinaszőkén? Nee!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hitted, hogy a világsztárok soha nem tudnak tévedni, ha stílusról van szó? Nos, az egyik non-stop hollywoodi sármőr, George Clooney valaha olyan hosszú sörénnyel büszkélkedett, amilyen nekem soha nem volt. És ez még nem minden.

Jól állt neki az őszes halánték, és immár a teljesen ezüstös, dögös ősz haj is, imádjuk a karakteres ráncait és azt a szomorú kiskutya szemét. Fazon a pasi, na.

De ez a loknis haj, amit az 1990-es évek elején viselt, nos... a legkevésbé sem szexi. A fotó egyébként mindent elmond a korai 90-es évek divatjáról (erősen a 80-as évekre emlékeztet még), mélyen dekoltált, mintás ing, fényes bőrdzseki és magas derekú, világos farmernadrág (valószínűleg répaszárú). Jáj!

George Clooney | Fotó: goodhousekeeping.comGeorge Clooney | Fotó: goodhousekeeping.com

És íme a következő rettenet. George Clooney platina szőkén egyenesen 1998-ból! Na ne már, Georgie... Köszönjük, hogy hamar lemondtál a szőke tincsekről, nekünk barnán jobban tetszettél, és az őszes beütés sem rossz! ;)

George Clooney | Fotó: goodhousekeeping.comGeorge Clooney | Fotó: goodhousekeeping.com

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.

A mamánál a legjobb – Ezért jó az unokának és ezért jó a nagyszülőknek

„Az oviban jó. Otthon még jobb. De a mamánál a legjobb!” Ez az idézet az akkor még 5 éves nagyfiamtól származik, akinél ez a rangsor maximum annyiban változott, hogy az ovi helyére a suli került. Szóval, a mamáké, és persze, a papáké az abszolút első hely. Nagy valószínűséggel, ez nem csak nálunk van így.