2015.06.26. 18:01:13 11060 258

George Clooney hosszú hajjal és platinaszőkén? Nee!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hitted, hogy a világsztárok soha nem tudnak tévedni, ha stílusról van szó? Nos, az egyik non-stop hollywoodi sármőr, George Clooney valaha olyan hosszú sörénnyel büszkélkedett, amilyen nekem soha nem volt. És ez még nem minden.

Jól állt neki az őszes halánték, és immár a teljesen ezüstös, dögös ősz haj is, imádjuk a karakteres ráncait és azt a szomorú kiskutya szemét. Fazon a pasi, na.

De ez a loknis haj, amit az 1990-es évek elején viselt, nos... a legkevésbé sem szexi. A fotó egyébként mindent elmond a korai 90-es évek divatjáról (erősen a 80-as évekre emlékeztet még), mélyen dekoltált, mintás ing, fényes bőrdzseki és magas derekú, világos farmernadrág (valószínűleg répaszárú). Jáj!

George Clooney | Fotó: goodhousekeeping.comGeorge Clooney | Fotó: goodhousekeeping.com

És íme a következő rettenet. George Clooney platina szőkén egyenesen 1998-ból! Na ne már, Georgie... Köszönjük, hogy hamar lemondtál a szőke tincsekről, nekünk barnán jobban tetszettél, és az őszes beütés sem rossz! ;)

George Clooney | Fotó: goodhousekeeping.comGeorge Clooney | Fotó: goodhousekeeping.com

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.

Fel a kalappal! Elegáns védelem a fejnek

Érdekes, hogy egészen a XVII. század beköszöntéig egyetlen úri hölgy sem viselt kalapot. Viseltek azonban a cselédasszonyok, az alsóbb rétegekhez tartozó fiatal lányok, majd a későbbiek folyamán a városi polgárság hölgyei is. Ezután már nem kellett sok ahhoz, hogy a pompás kalapok belopják magukat a nők budoárjaiba, így előszeretettel viselték azokat séták, cukrászdázás, díszes vacsorák, vendéglők, teadélutánok idején, vagy éppen udvarlók fogadásakor. Nem csoda hogy a fejfedő-eleganciának ma is sokan hódolnak.