2015.06.26. 18:01:13 10930 258

George Clooney hosszú hajjal és platinaszőkén? Nee!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hitted, hogy a világsztárok soha nem tudnak tévedni, ha stílusról van szó? Nos, az egyik non-stop hollywoodi sármőr, George Clooney valaha olyan hosszú sörénnyel büszkélkedett, amilyen nekem soha nem volt. És ez még nem minden.

Jól állt neki az őszes halánték, és immár a teljesen ezüstös, dögös ősz haj is, imádjuk a karakteres ráncait és azt a szomorú kiskutya szemét. Fazon a pasi, na.

De ez a loknis haj, amit az 1990-es évek elején viselt, nos... a legkevésbé sem szexi. A fotó egyébként mindent elmond a korai 90-es évek divatjáról (erősen a 80-as évekre emlékeztet még), mélyen dekoltált, mintás ing, fényes bőrdzseki és magas derekú, világos farmernadrág (valószínűleg répaszárú). Jáj!

George Clooney | Fotó: goodhousekeeping.comGeorge Clooney | Fotó: goodhousekeeping.com

És íme a következő rettenet. George Clooney platina szőkén egyenesen 1998-ból! Na ne már, Georgie... Köszönjük, hogy hamar lemondtál a szőke tincsekről, nekünk barnán jobban tetszettél, és az őszes beütés sem rossz! ;)

George Clooney | Fotó: goodhousekeeping.comGeorge Clooney | Fotó: goodhousekeeping.com

Forrás: goodhousekeeping.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...