2015.02.26. 08:26:53 11416 240

Futurisztikus berendezések a konyhakiállításon
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Konyhai komposztáló és gombnyomásra vizet forraló csaptelep is bemutatkozik az idei budapesti Konyhakiállításon péntektől vasárnapig.

Luxus konyha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Luxus konyha

A legfrissebb konyhai trendeket vonultatja fel a Budapest Sportarénában immár hatodik alkalommal megrendezett szakmai kiállítás, ahol a konyhabútor- és konyhagép-újdonságok mellett teljes konyhai enteriőrök is láthatók lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

Bemutatkoznak egyebek mellett a beépíthető és szabadon álló nagygépek legújabb kollekciói, a kisgépeket pedig profi szakácsok fogják tesztelni, de a kiegészítők széles választékát is megtalálják az érdeklődők a késektől az edényeken át egészen a Herendi porcelánig.

A színpadon a legismertebb magyar séfek és bloggerek mellett ázsiai és spanyol ételek is készülnek majd, de lesznek desszert és street food bemutatók is, a "látványkonyhában" pedig egész hétvégén át olasz ételekkel és főzőbemutatókkal készülnek a szervezők.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...