2020.09.10. 15:49:23 7590 229

Frissítsd fel magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron főleg, de akár egy-egy melegebb őszi napon gyakran érezzük úgy, hogy a reggel gondosan elkészített sminkünk a nap közepére szinte lecsúszik az arcunkról. Egy-egy esti összejövetel, esetleg éjszakába nyúló mulatság alkalmával szintén jól esne felfrissíteni megfáradt arcfestésünket! Hát hajrá!

Smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink

Néhány apró javítás, és máris komfortosabban érzed magad a bőrödben!

Ha a szemed ragyog, nyert ügyed van

Fáradtnak tűnő szemeidet felfrissítheted, ha egy kevés világos árnyalatú alapozót, vagy korrektort kensz a szemed alá, a szemed belső sarkába, illetve a szemöldök alá. Ha szükségesnek érzed, jöhet még néhány vonás is a szempillaspirállal is!

Vigyázz a szádra!

Vagyis a szádon lévő rúzsra! Ha a nap folyamán megkopott, ne egy újabb réteget kenj rá! A kontúrt rajzold meg újra, majd egy ecset segítségével a problémás részekre vigyél fel a rúzsból, majd dolgozd el!

Az alapok

Ha foltossá válik az addig biztosnak hitt alapozód, ne kenj fel egy újabb réteget! Egy kozmetikai kendővel távolítsd el a problémás részekről, majd töröld át egy mattító kendővel, majd jöhetnek az új alapok.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Fogyni szeretnél? Hiba kihagyni a vacsorát!

Vékonynak lenni - azzá válni, majd annak maradni - nem könnyű feladat. Életmódváltás nélkül elképzelhetetlen a siker: Edzés, amibe beletartozhat az is, hogy a lépcsőzést használjuk a lift használata helyett, diétás étrend tartása, még akkor is uralkodni magadon, amikor a kedvenc ételedet látod magad előtt. Rengeteg mindent be kell tartani ahhoz, hogy karcsúsodhassunk, azonban a koplalás ennek nem része!

A legjobb "nagyi lekvárja" receptek

Mai napig a számban is összefut a nyál, ha eszembe jut gyerekkorom szilvalekvárja. Családi házban éltünk, nagy kerttel. Sosem felejtem el, amikor ősszel elindult a gyümölcsszezon, összegyűlt a nagy család a szomszédsággal, és elindult a lekvárfőzés. Óriási üstben rotyogott a szilva, egész éjjel őrizték, kevergették, hogy jól megfőjön. Mi gyerekek természetesen nem mehettünk az üst közelébe, de emlékszem mennyire élveztük a felhajtást, az illatokat és egymás társaságát. Alig vártuk a kóstolást. Ott álltunk sorban a jókora karéj vajas kenyerünkkel, amire rákerült a frissen elkészült, épphogy kihűlt szilvalekvár.

Szeplők – Mítoszok és ami mögötte van 2.

Szeretjük, vagy sem, ha hajlamosak vagyunk kialakulásukra, akkor bizony nem sokat tehetünk a szeplőink ellen. Sajnos, vagy nem sajnos, de meg kell őket szeretnünk. Ha ismered őket, talán könnyebben a szíved csücskeivé vállnak, úgyhogy nem árt tisztázni néhány róluk keringő pletykát.