2020.09.10. 15:49:23 8319 230

Frissítsd fel magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron főleg, de akár egy-egy melegebb őszi napon gyakran érezzük úgy, hogy a reggel gondosan elkészített sminkünk a nap közepére szinte lecsúszik az arcunkról. Egy-egy esti összejövetel, esetleg éjszakába nyúló mulatság alkalmával szintén jól esne felfrissíteni megfáradt arcfestésünket! Hát hajrá!

Smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink

Néhány apró javítás, és máris komfortosabban érzed magad a bőrödben!

Ha a szemed ragyog, nyert ügyed van

Fáradtnak tűnő szemeidet felfrissítheted, ha egy kevés világos árnyalatú alapozót, vagy korrektort kensz a szemed alá, a szemed belső sarkába, illetve a szemöldök alá. Ha szükségesnek érzed, jöhet még néhány vonás is a szempillaspirállal is!

Vigyázz a szádra!

Vagyis a szádon lévő rúzsra! Ha a nap folyamán megkopott, ne egy újabb réteget kenj rá! A kontúrt rajzold meg újra, majd egy ecset segítségével a problémás részekre vigyél fel a rúzsból, majd dolgozd el!

Az alapok

Ha foltossá válik az addig biztosnak hitt alapozód, ne kenj fel egy újabb réteget! Egy kozmetikai kendővel távolítsd el a problémás részekről, majd töröld át egy mattító kendővel, majd jöhetnek az új alapok.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?