2020.09.10. 15:49:23 7417 227

Frissítsd fel magad!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyáron főleg, de akár egy-egy melegebb őszi napon gyakran érezzük úgy, hogy a reggel gondosan elkészített sminkünk a nap közepére szinte lecsúszik az arcunkról. Egy-egy esti összejövetel, esetleg éjszakába nyúló mulatság alkalmával szintén jól esne felfrissíteni megfáradt arcfestésünket! Hát hajrá!

Smink - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Smink

Néhány apró javítás, és máris komfortosabban érzed magad a bőrödben!

Ha a szemed ragyog, nyert ügyed van

Fáradtnak tűnő szemeidet felfrissítheted, ha egy kevés világos árnyalatú alapozót, vagy korrektort kensz a szemed alá, a szemed belső sarkába, illetve a szemöldök alá. Ha szükségesnek érzed, jöhet még néhány vonás is a szempillaspirállal is!

Vigyázz a szádra!

Vagyis a szádon lévő rúzsra! Ha a nap folyamán megkopott, ne egy újabb réteget kenj rá! A kontúrt rajzold meg újra, majd egy ecset segítségével a problémás részekre vigyél fel a rúzsból, majd dolgozd el!

Az alapok

Ha foltossá válik az addig biztosnak hitt alapozód, ne kenj fel egy újabb réteget! Egy kozmetikai kendővel távolítsd el a problémás részekről, majd töröld át egy mattító kendővel, majd jöhetnek az új alapok.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.