2017.10.07. 14:31:00 11834 359

Frissítsd fel a feketét! – Tipp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor beköszönt az igazán hűvös időszak, előkerülnek a szekrény mélyéről a „nyári álomra” küldött fekete, sötét pulóverek, felsők, nadrágok. Persze, sokszor, sokan, sok helyen leírták, megmondták, hogy csak azért, mert kint hideg van, még nem kell olyan sötéten öltözködnünk, de hát mikor is hordjuk őket, ha nem most?

Fekete ruhák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fekete ruhák

Mert azért néha jó belebújni abba a fekete nadrágba, abba a sötét felsőbe, és ezeket is lehet, sőt kell is valami vidám, élénk színnel kombinálni.

Van egy kis bibi…

Általában minden színű ruhára igaz, hogy egy idő után, a sok mosás következtében veszítenek élénkségükből, de talán a feketéken érzékelhető ez leginkább. Szerencsére akkor sincs minden veszve, ha nem a legújabb sötét ruhadarabot veszed elő a szekrényből, mert van rá módszer, hogy újra a régi „fényében” pompázzon a sötét árnyalatú nadrág, szoknya, felső és így tovább!

Élénkítsd fel…

… a borostyán segítségével a fekete színű ruháidat! Így csináld!

-2 liter vízben, 5 percen keresztül forralj fel 30 gramm borostyánlevelet! Amikor beszerzed a gyógyszertárban, gyógynövényboltban a borostyánt, mindenképpen mondd meg, milyen célra szeretnéd, mert igazából egy mérgező növényről beszélünk.

-Ha kihűlt a főzet, öblítsd át benne a fekete ruhát néhány percig!

-Ha megvagy vele, rendesen nyomkodd, csavard ki a ruhát, és ne felejtsd el alaposan kiöblíteni!

Ha gyorsan kell a segítség!

A fenti módszer kicsit időigényes, de egy gyorsabb változat is létezik. Készítsd el a főzeted, hagyd kihűlni, majd márts bele egy ruhakefét és keféld át vele a fekete ruhádat!

Azért óvatosan!

Mielőtt a kedvenc sötét ruhadarabodat mártogatnád meg a főzetben, előtte inkább egy otthon viselt ruhán kísérletezz, illetve az anyag egy kisebb részén! Biztos, ami biztos!

Forrás: haushaltstipps.net

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...