2019.12.04. 17:43:34 10247 340

Friss levegő a fürdőszobában - Avagy így érdemes szellőztetned
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Legyünk őszinték: így tél közepén a szellőztetést sokunk szükséges rossznak érzi. Kinek van kedve akár egy percre is kinyitni az ablakot, amíg odakint tombol a tél? Viszont a friss levegőre szükségünk van, akár nekünk, akár otthonunk bármelyik helyiségének. Így például a fürdőszobánknak is.

Fürdőszoba, szellőzők - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszoba, szellőzők

A fürdőszoba szellőztetésének is megvan a maga menete, illetve néhány apróság, amire érdemes odafigyelni e folyamat közben.

Ne a fürdőszobában

Annyira kézenfekvő, hogy a ruhaszárítót a fürdőszobában állítjuk fel, ugye? Viszont nem a legideálisabb megoldás. Ám ha nincs más lehetőségünk, legalább ügyeljünk rá, hogy minimum naponta háromszor szellőztessünk!

Ha újépítésű, akkor gyakrabban!

Újabb építésű épületek esetén érdemes gyakrabban szellőztetni, hiszen ezek nyílászárói modernebbek, jobban zárnak.

Ne túl közel!

A lakás minden helyiségében érdemes odafigyelni arra, hogy a bútorok ne legyenek túl közel a falhoz, ám a magas páratartalom esetében ez a fürdőszobára még inkább igaz. Minimum 5, de inkább 10 centiméter maradjon a fal és a bútor között.

Egy kis huzat nem árt!

Ha a fürdőszobát szellőzteted, mindenképpen csinálj huzatot a helyiségben, hogy a falak is jól átszellőzzenek!

Tüntesd el a párát!

Hogy könnyebben szárazzá, vagy szárazabbá váljon a levegő a fürdőszobában, fürdés vagy zuhanyzás után töröld le a párát a tükörről, ablakokról!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...