2018.02.02. 10:25:59 13909 416

Friss illatot a lakásba! - Házi tisztítószer rozmaringgal
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiperszuper, igazi home made tisztítószert hoztunk ma nektek, amellyel végre felfrissíthetitek a lakás állott levegőjét. Még a tavaszi nagytakarítás előtt érdemes bevetni, hogy addig is kellemes legyen a közérzetetek a lakásban, hiszen most még többet tartózkodunk bent, mint kint.

Rozmaring - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Rozmaring

Rozmaringos általános tisztítószer

Igen-igen, jól olvastad: rozmaringos! Remélem, már mindenkinek eszébe jutott a nyár, amikor a kezei között dörzsölgette a friss rozmaring leveleket a kertben, majd mélyen beszippantotta az illatát, és utána már indult is a strandra. :) (Nekem legalábbis ez a konkrét nyári élmény jutott az eszembe a rozmaring szó hallatán.)

Általános - tehát minden felületen használhatod, portalanításhoz, felmosáshoz, csempe, szekrényajtók, ajtók, ablakkeretek, munkapult, asztalok stb. lemosásához, sőt, még szőnyeg tisztításához és mosáshoz is ajánljuk, mivel rendkivül jó folttisztító hatással is bír a szer a gyümölcssavnak köszönhetően.

Lássuk a házi praktika receptjét, amit a goodhouskeeping.com oldalon találtunk:

  • 1 rész ecet
  • 1 rész víz
  • Citromhéj minden mennyiségben
  • Friss rozmaring gallyak (jelenleg nagyobb ábécékben tudsz friss rozmaringot beszerezni cserépben, az szuper lesz!)

A hozzávalókat rázd össze egy palackban, majd hagyd állni kb. egy hétig, hogy jól átjárja a rozmaringot is a szer. Amikor kész, egyszerűen fújjuk a kezelendő felületre - ehhez jól jön egy szórófej -, majd töröljük át tiszta, száraz ruhával.

A szellőztetésről se feledkezzünk meg takarítás közben, hogy tényleg oxigén dús és friss levegő jusson a lakásba!

Ezt a cikket ajánljuk még Neked: Fertőtlenítő illóolajok - az otthon levegőjének egészségéért!

Forrás: goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...