2021.01.03. 17:49:50 9613 269

Főszerepben: az ikrek – Felejthetetlen és kevésbé felejthetetlen ikres filmalkotások
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ikrek születése, élete nem egy dokumentumfilm, vagy inkább ismeretterjesztő film alapja. Mi sem természetesebb, hogy a filmvilág is felfedezte magának a témát, és nem egy felejthetetlen, vagy éppen felejthető alkotás született, ikrekkel a főszerepben.

Ikrek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ikrek

A teljesség igénye nélkül íme a mi kedvenceink!

Ikrek

Hogy az ikrek mennyire mások tudnak lenni, mind külső, mind belső tulajdonságaikban, arra a legjobb példa Arnold Schwarzenegger és Danny De Vito párosa.:-)

Legenda

A valós eseményeken alapuló történet Tom Hardy (dupla) főszereplésével már nem tartozik a könnyedebb alkotások közé. De gengszterfilm lévén ez nem is meglepő.

Apád-anyád idejöjjön

A modern két Lotti történetnél mi lehetne ikresebb?

Vasálarcos

A főszerepben Leonardo Dicaprio, ráadásul kétszer!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...